Tirsdag, 9. april 2013 - af af Helle Skram de Fries

Stolt Christian Stadil er blevet far

Christian Stadil Alice Brunsø
Christian Stadil med sin nybagte kæreste Alice Brunsø
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
41-årige Christian Stadil og 27-årige Alice Brunsøs lille dreng er kommet til verden.

Kun to timer tog fødslen, da hummel-ejer, Christian Stadils kæreste, Alice Brunsø, projektleder og manager hos Kernel Global, i går, mandag 8. april, fødte parrets lille søn.

- Helt lille er han nu ikke, da han vejede over fire kilo, oplyser den stolte far til BILLED-BLADET - og tilføjer:

- God sværvægter stil!

Fødslen fandt sted blot fire dage efter Hummels 90-års fødselsdag, der blev markeret med en kæmpe fest i Den Grå Hal på Christiania. Her deltog højgravide Alice Brunsø i veloplagt stil trods den store, flotte mave.

Og fødslen forløb da også fint.

- Med den søde, kompetente jordmoders ord forløb den fantastisk, beretter Christian Stadil, der også er stolt af den nybagte mor, der klarede fødslen helt  uden smertestillende midler.

- Og med god tid til efter fødslen at få suget al næringen ud af navlestrengen – lige som vi gerne ville.

Det er gået stærkt for Christian Stadil og Alice Brunsø. Ved Roskilde festivalen i sommer kunne BILLED-BLADET afsløre, at de var blevet kærester, og allerede i oktober 2012 fortalte parret, at de skulle være forældre til april. I januar kunne de afsløre, at de ventede en lille søn. Og nu er han her så.

Christian Stadil fortæller også, at den lille søn kom til verden netop på Buddhas fødselsdag. Christian Stadil er erklæret buddhist og synes naturligvis, at det er lidt specielt.

- Vi er meget lykkelige, og jeg er meget stolt på Miss A (Alice, red.) og W’s vegne. Nu glæder vi os til fred og ro og til at lære hinanden at kende - og lære at være forældre og familie, slutter Christian Stadil.

W’et står sandsynligvis for” Winston”, som er det navn, parret har haft på tale til deres lille søn.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden