28. maj. 2011
Af af Annelise Weimann

Susan Astani flytter ind hos Christian Kjær

Christian Kjær og Susan Astani
Christian Kjær og Susan Astani
Foto: Sisse Stroyer
Efter at have været kærester i mere end et år har Christian Kjær fået overtalt sin smukke kæreste, Susan Astani, til at flytte ind hos ham.

De bor nu sammen på Sandbjergaard, hvor der er rigelig med plads, ikke blot til Susan, men også til hendes to yngste børn, Stella på fem år og Leon på tre et halvt år.

Susan er nu formelt skilt fra sin forhenværende mand, Leif, og Christian er skilt fra Janni, selv om de to dog mangler at udrede en række økonomiske spørgsmål.

Egentlig håbede Susan, at hun og Christian kunne finde et helt nyt sted at bo sammen, og så ville hun sælge sit hus. Men Christian Kjær er så glad for Sandbjerggaard, at han slet ikke ønsker at flytte derfra. I stedet er det endt med, at Susan ganske vist er flyttet ind hos Christian, men har beholdt sit hus, hvor hendes ældste søn, Sam på 17 år, nu bor alene.

To skader efter hinanden

Selv om kærligheden stortrives mellem Susan og Christian, har de begge haft alvorlige uheld. Først kørte Susan galt på Christians motorcykel og fik både hjernerystelse og et lille kraniebrud.

- Jeg har stadig flimmer for øjnene og har svært ved at læse og skrive på en computer, men jeg håber at kunne vende tilbage til mit arbejde sidst på ugen, fortæller Susan Astani, der er praktiserende læge i Rungsted.

Imidlertid er Christian nu også kommet til skade. Da han i fredags spillede basketball ude på gårdspladsen sammen med sin søn Christopher, gik det så voldsomt for sig, at Christian snublede og faldt direkte ned på venstre skulder, der brækkede. Han blev hurtigt kørt til Hillerød sygehus, hvor han fik armen i slynge.

- Den skal han gå med i seks uger, og jeg skal nok sørge for, at han ikke har smerter, siger Susan.

Læs mere om: