TILLYKKE: Alice og Christian Stadil er blevet forældre igen

Alice og Christian Stadil.

Alice og Christian Stadil.

Arkivfoto: Lars H. Laursen
Fredag morgen fødte Alice Rosenkrantz Stadil parrets fjerde barn.

Alice og Christian Stadil blev fredag morgen forældre til en skøn dreng, fortæller parret på deres instagramkonti, som BILLED-BLADET har fået lov at citere fra:

- ENDELIG kom baby A... i går morges og han er i den grad ventetiden værd. Vi er så ovenud forelskede i ham, på en eller anden måde så jo flere børn, jeg har født, jo hurtigere og hårdere og vildere rammer kærligheden. Hans storesøster og brødre er vilde med ham og han passer perfekt ind i vores kaos af en kærlighedsfamilie, skriver Alice Rosenkrantz Stadil på sin instagram, ledsaget af en masse hjerter.

Også den stolte far Christian Stadil deler den fantastiske nyhed:

- Far til fire uden Ibbermand. Vi føler os meget lykkelige, heldige og priviligerede efter i går at have budt denne sunde og raske kraftkarl velkommen. Alice var fantastisk, fødte på under 40 minutter og vi var hjemme igen efter få timer, hvor resten af the gang kunne ønske det nye familiemedlem velkommen i flokken. Skal dog hilse at sige, at det er gang i den med 4 børn mellem 0-6 år. Som jeg skrev til en kollega i morges, så er det den ypperste ledelsesskole, hvor man af nødvendighed lærer at prioritere, organisere, lede og motivere, skriver Christian Stadil i sin søde hilsen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

De glade forældre har delt disse to billeder på instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at vise.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden