Victoria Beckham: Min mand og søn må meget gerne arbejde i butikken

David og Victoria Beckham.

David og Victoria Beckham.

Foto: AOP
Designeren Victoria Beckham har afsløret, at hun gerne vil have, at hendes mand og hendes søn hjælper til i den nye butik, som åbner i London.

Den 40-årige designer Victoria Beckham er i fuld gang med forberedelserne til åbningen af sin første butik i Dover Street i London senere på måneden.

Hun afslører nu, at hun ville ønske, det kunne være en familie-ting, at hendes mand David og hendes 15-årige søn Brooklyn hjælper til i deres fritid.

Begge sad på første række ved Victoria Beckhams opvisning under modeugen i New York.

Designer også sko

Da hun af Daily Telegraph blev spurgt, om hun selv skulle stå i butikken, lød svaret:

- Åh, helt sikkert. Jeg har et godt personale, der arbejder i butikken, og jeg elsker detailhandlen. Måske at arbejde bag kassen – hvem ved?

Desuden mente Victoria Beckham, at hendes mand kunne være dørportier, og at Brooklyn kunne afløse om lørdagen.

Den tidligere Spice Girls-sangerinde, der også har to andre sønner, 12-årige Romeo og niårige Cruz, og den treårige datter Harper med 39-årige David Beckham, har offentliggjort sit første forsøg på at designe sine egne sko med sin forår/sommer-kollektion 2015.

Inspireret af militæret

Hun har tidligere arbejdet med skodesigneren Manolo Blahnik. Victoria Beckham forklarede, at hun har lavet sin egen unikke flade sko, fordi hun ville have total kontrol med modellernes silhuetter, der viste hendes nye design frem.

Victoria Beckham har dog tilføjet, at hun også vil gå i dem i enhver farve. Samtidig giver kollektionen, som designeren selv beskriver som en "eklektisk uniform", indtryk af at være inspireret af militærtøj.

Den inkluderer i hvert fald to hele uniformer, en i hvid og en i bordeauxfarvet, ud over tunikaer sat sammen med plisserede uldbukser.

LÆS OGSÅ: David og Victoria Beckham hyrer kongelig butler

LÆS OGSÅ: Victoria Beckham afslører sine skønhedstips

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden