Søndag, 17. maj 2009 — af af Frodi Holm Knudsen

Zobels yngste konfirmeret

Konfirmanden med far og mor og storebror. Fra venstre: Alexander, 16, Peter Zobel med farverigt slips, konfirmanden Nicolai, 14, og Henriette Zobel.
Konfirmanden med far og mor og storebror. Fra venstre: Alexander, 16, Peter Zobel med farverigt slips, konfirmanden Nicolai, 14, og Henriette Zobel.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Solen skinnede på den lille, idyliske Søllerød Kirke, da Henriette og Peter Zobels yngste søn, 14-årige Nicolai, sidste søndag blev konfirmeret.

Selvom Henriette og Peter Zobel er skilt, og Henriette nu er kæreste med Henning Daverne, valgte de at lade denne dag stå i den tætte families tegn.

Derfor var kun Henriette og Peter, deres fælles sønner Alexander, 16, og konfirmanden Nicolai, samt drengenes mormor Vibeke Bjerring, med i kirken.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Daverne var heller ikke med til den efterfølgende frokost på Peter Zobels Bækkeskov Gods.

Her stødte Rigmor Zobel og hendes mand, Jesper Ravn, og Sarah Zobel og Alexander Kølpin med deres børn til selskabet.

- Vi holder en frokost nede på Bækkeskov Gods med 50 inviterede, fortalte en smilende Henriette Zobel.

- Jo, det er en stor dag. Nicolai er jo min sidste, der bliver konfirmeret, lød det fra en veloplagt Peter Zobel, der er far til fem.

Nicolai fik et ur og en fin træ-æske til manchetknapper i konfirmationsgave. Til efteråret begynder Nicolai i niende klasse på Herlufsholm Kostskole, og storebror lexander begynder i 1. g samme sted.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden