14. mar. 2023
Af Marianne Singer

Camilla Arndt tre år efter Bent Fabricius-Bjerres død: Jeg er kommet videre

Camilla Arndt
Camilla Arndt ved Bruun Rasmussens afskedsreception.
Foto: Hanne Juul
Camilla Arndt er kommet videre efter sin mand, Bent Fabricius-Bjerres død for knap tre år siden, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Det var en glad og veloplagt Camilla Arndt, som BILLED-BLADET mødte til Jesper og Alexa Bruun Rasmussens afskedsreception i København.

Camilla arbejdede som freelancer i fem til seks år hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner på eftersynsholdet og stoppede i 2016.

Kommet videre

BILLED-BLADET spurgte, om Bent Fabricius-Bjerre, som hun var gift med indtil hans død i juli 2020, stadig fylder meget i hendes tanker.

- Nej, det ville være en forkert formulering, men selvfølgelig er det en stor del af mit liv. Men jeg er i nuet og ser fremad og har en masse nye relationer og venskaber, som jeg glæder mig til at se hvad kan bringe i fremtiden. Jeg er taknemmelig og glad. Jeg står ikke i stampe. Jeg er over den værste tid, forklarede Camilla.

Hun forklarede endvidere, at hun med nye relationer mener nye bekendtskaber og en udvidet omgangskreds primært i kunstverdenen, som hun har gjort endnu mere ud af de seneste år.

Læs mere om: