Lørdag, 27. oktober 2012 - af af Preben Petersen

Camilla Bendix ude af Vild med dans

Camilla Bendix
Camilla Bendix
Foto: Jeppe Michael Jensen
Skuespilleren gav alt, men tabte aftenens dansekonkurrence. Vinderen blev... Kræftens Bekæmpelse.

"Vild med dans" diskede op med et overflødighedshorn af kendisser, da dansekonkurrencen skulle sende det syvende par hjem og bane vejen for årets semifinale med de tre bedste par.

De mange kendisser - alle tidligere "Vild med dans"-deltagere - havde indtaget studiet for at modtage donationer til Kræftens Bekæmpelse i anledning af "Knæk cancer"-kampagnen. Det store opbud af TV-stjerner kunne dog ikke fjerne opmærksomheden fra de fire dygtige par, der kæmpede om semifinalepladserne.

Overraskende nok fik favoritterne Louise Mieritz og Silas Holst for første gang problemer med dommerne trods endnu en flot slowfox-koreografi fra Silas' side. Derimod scorede Joakim Ingversen og Claudia Rex sæsonens første 10-tal for deres engelske vals. De to par dannede fortrop og bagtrop omkring Louise Spellerberg og Mads Vad, der dansede en livsglad samba, og Camilla Bendix og Michael Olesen, der også dansede vals.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

En omgang fyrig pasodoble, hvor parrene blev blandet, gav kun små ændringer i pointfordelingen, inden seerne delte ris og roser ud med deres SMS-stemmer.

Seerne belønnede Louise Mieritz og Silas Holst for deres tidligere præstationer i "Vild med dans" ved at sende dem direkte i semifinalen. Omdansen for overlevelse stod derefter mellem Camilla Bendix og Michael Olesen og Louise Spellerberg og Mads Vad, og den duel faldt ud til fordel for den langbenede håndboldspiller Louise Spellerberg.

Dermed blev det et vemodigt farvel til Camilla Bendix og Michael Olesen, der kan trøste sig med, at de røg ud på en aften, hvor ingen af deres konkurrenter stod tilbage som altoverskyggende vindere. Det gjorde Kræftens Bekæmpelse, der fik et tocifret millionbeløb ud af deltagelsen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden