6. dec. 2015
Af af Helle Skram De Fries

Camilla Miehe-Renard og Manu Sareen samler ind til børn i Indien

Camilla Miehe-Renard og Manu Sareen.
Camilla Miehe-Renard og Manu Sareen.
Foto: Privat
Camilla Miehe-Renard og Sanni Wulff Vangsø brugte 2. søndag i advent på at holde lotteri til fordel for Gadens Børn i Indien.

Sanni Wulff Vangsø er ambassadør for Gadens Børn i Indien, og 2. søndag i advent havde hun arrangeret amerikansk lotteri på Bistro Royal i København.

Camilla Miehe-Renards datter Sophy og Sanni Wulff Vangsøs datter Rigmor var præmie-piger og solgte lodder til lotteriet.

Manu Sareen læste op af sin børnebog ”Iqbal Farooq” om 13-årige Iqbal, der bor med sin indisk-danske familie i Blågårdsgade i København.

Sisse Fisker støttede også

Sisse Fisker støttede også Gadens Børn i Indien ved at donere eksemplarer af sin bog ”Livets Opskrift” til lotteriet, ligesom Sannis eksmand Mads Vangsø støttede det gode formål.

- Vi har et fint forhold, selvom vi ikke længere er par, og det var dejligt, at Mads også var her i dag, fortæller Sanni Wulff Vangsø til BILLED-BLADET.

Arrangementet blev en succes

- Det kom 200 mennesker, og vi havde masser af skønne sponsorpræmier fra mit netværk, så jeg er absolut glad for alle pengene går til Gadens Børn i Indien, fortæller Sanni Wulff Vangsø, der skal bruge sit 2016 på mere velgørenhed og åbning af det første af sine nye træningscentre.

https://imgix.billedbladet.dk/image1_2.jpg
Foto: Privat

Fra venstre: Mads Vangsø, Camilla Miehe-Renard, Manu Sareen, Sanni Wulff Vangsø og Sannis veninde, Dorthe Nielsen. Forrest fra venstre: Sophy Gohs Miehe-Renard og Rigmor Wulff Vangsø.

Læs mere om: