Camilla Miehe-Renard og Manu Sareen samler ind til børn i Indien

Camilla Miehe-Renard og Manu Sareen.

Foto: Privat

Camilla Miehe-Renard og Sanni Wulff Vangsø brugte 2. søndag i advent på at holde lotteri til fordel for Gadens Børn i Indien.

Søndag, 6. december 2015 - af Helle Skram De Fries

Sanni Wulff Vangsø er ambassadør for Gadens Børn i Indien, og 2. søndag i advent havde hun arrangeret amerikansk lotteri på Bistro Royal i København.

Camilla Miehe-Renards datter Sophy og Sanni Wulff Vangsøs datter Rigmor var præmie-piger og solgte lodder til lotteriet.

Manu Sareen læste op af sin børnebog ”Iqbal Farooq” om 13-årige Iqbal, der bor med sin indisk-danske familie i Blågårdsgade i København.

Sisse Fisker støttede også

Sisse Fisker støttede også Gadens Børn i Indien ved at donere eksemplarer af sin bog ”Livets Opskrift” til lotteriet, ligesom Sannis eksmand Mads Vangsø støttede det gode formål.

- Vi har et fint forhold, selvom vi ikke længere er par, og det var dejligt, at Mads også var her i dag, fortæller Sanni Wulff Vangsø til BILLED-BLADET.

Arrangementet blev en succes.

- Det kom 200 mennesker, og vi havde masser af skønne sponsorpræmier fra mit netværk, så jeg er absolut glad for alle pengene går til Gadens Børn i Indien, fortæller Sanni Wulff Vangsø, der skal bruge sit 2016 på mere velgørenhed og åbning af det første af sine nye træningscentre. 

Mangler du en julegaveidé? Klik her og køb et juleabonnement på BILLED-BLADET fra kr. 150,-!

Foto: Privat

Fra venstre: Mads Vangsø, Camilla Miehe-Renard, Manu Sareen, Sanni Wulff Vangsø og Sannis veninde, Dorthe Nielsen. Forrest fra venstre: Sophy Gohs Miehe-Renard og Rigmor Wulff Vangsø.