Søndag, 5. maj 2013 — af Jan Bergman

Camilla Vest får oprejsning af Henrik Sass Larsen

Camilla Vest Henrik Sass Larsen
Henrik Sass Larsen og Camilla Vest
Foto: AOP
Skattesvigsagen mod den tidligere topmodel Camilla Vest får nu politisk opmærksomhed…

Henrik Sass Larsen beklager nu over for den tidligere topmodel Camilla Vest, der i marts blev frikendt for skatteunddragelse af Østre Landsret efter byretten først havde idømt hende og ægtefællen små to års fængsel.

Sass Larsens beklagelse skete lørdag formiddag i det politiske magasin 1240 K på TV 2 News, hvor Camilla Vest var igennem på en telefon, skriver bt.dk.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg synes, at det er utroligt, at der slet ikke har været nogen reaktion. Ikke fordi jeg skal have en undskyldning, men jeg synes, at det på en eller anden måde havde været en rar afslutning, hvis man havde kommet med en beklagelse. Det er helt utilgiveligt den måde Skat har behandlet os på, sagde fotomodellen.

Og Sass kvitterede med en beklagelse.

- Jeg har ingen problemer med som folketingsmedlem over for enhver borger, der måtte være anklaget for et eller andet som de ikke har gjort, og hvor tingene er blevet fejlbehandlet i forhold til de offentlige myndigheder, så udsteder jeg gerne en beklagelse. Det har jeg ingen problemer med, jeg synes ikke man skal behandles sådan, sagde Sass.

Sagen kort

Sagen udspringer af en strid mellem parret og skattevæsenet, der mener, at Camilla Vest Nielsen var skattepligtig i Danmark fra 2001 til 2006. Parret hævder, at de opholdt sig i USA i så stor en del af tiden, at de ikke skulle betale skat i Danmark.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden