Tirsdag, 8. september 2009 — af af Signe Ravn

Caroline Fleming flytter til Vollsmose

Caroline Fleming blev den forventede succes for Kanal 4, der har inviteret TV-baronessen tilbage i værtsrollen i 2009 til en ny sæson af ?Baronessen flytter ind?.
Caroline Fleming blev den forventede succes for Kanal 4, der har inviteret TV-baronessen tilbage i værtsrollen i 2009 til en ny sæson af ?Baronessen flytter ind?.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-baronessen skifter jetset-tilværelsen ud med en mere beskeden hverdag i indvandrerbydelen i Odense.

Caroline Fleming er vokset op på Valdemar Slot, har en luksuslejlighed i London og et hus på Hambros Allé i Hellerup, men disse imponerende boliger skifter hun ud i den nye sæson af 'Baronessen flytter ind', hvor Caroline flytter ind hos en muslimsk familie i Vollsmose.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og for at falde naturligt ind i familiens hverdag, går Caroline Fleming på tørklæde-shopping og falder for en mørkeblå hovedbeklædning med et diskret perlemønster: "Hvor er det morsomt! Ej, det er ikke morsomt. Det er utroligt. Det er meget rart at have på," siger Caroline Fleming, da hun har fået skjult håret.

I det hele taget har optagelserne til den nye sæson af succes-programmet været en oplevelse for Caroline: "I loved every second! Det har bare været så fedt at lave, og jeg er så taknemmelig for at have mødt alle de dejlige familier, der medvirker. Jeg har lagt mit hjerte og min sjæl i at gøre denne sæson ærlig, kærlig og værdig," fortæller Caroline Fleming begejstret om den nye sæson i en pressemeddelelse fra SBS.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden