Lørdag, 14. november 2020 - af Marianne Singer

Caroline Fleming gør alt for sin søn: Kæmpe ændring i hverdagen

Caroline Fleming. 
Caroline Fleming. 
Foto: Martin Høien
Hverdagen har ændret sig meget, efter at Caroline Flemings søn, Nicholas, 9, har fået diagnosen ADHD.

Det har på mange måder ændret Caroline Flemings hverdag, efter at hendes søn, Nicholas, 9, som hun har med Nicklas Bendtner, har fået diagnosen ADHD.

Nu gør hun alt for at støtte op om ham, blandt andet ved så vidt muligt at indrette sit liv efter hans behov. 

Caroline Fleming sammen med Nicholas ved en premiere sidste år.
Foto: Martin Høien
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Færre timer i skole 

Det skriver Caroline Fleming i et opslag på sin Instagram-profil, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

I opslaget forklarer hun blandt andet, at Nicholas fremover kun skal gå i skole i ti timer om ugen og at han ellers er hos hende. 

Og så er hun startet på et læringsprogram, udviklet specielt til forældre til børn med ADHD.

"Så er jeg startet på et program “The New Forest Parenting Programme,” (NFPP) som er et forældretræningsprogram specifikt udviklet til forældre til børn med ADHD. Programmet viser gode resultater i forhold til at reducere symptomer, der optræder hos børn med ADHD. Det er jeg virkelig glad for, fordi det blev besluttet igår at min lille dreng kun kan være i skolen i to timer om dagen, altså ti timer om ugen. Jeg skal godt nok løbe stærkt for at nå alt jeg er nød til at nå for at min familie kan hænge sammen, i den korte periode to timer nu er, og ellers skal min lille pusling med mig overalt. Jeg er heldig at jeg har kunne trække mig fra mit arbejde i denne periode, fra mit daglige arbejde, men hvad ville en anden familie gøre, med et 8-16 job? Det kan ingen give mig svar på. Jeg er taknemmelig for de redskaber jeg nu lærer, men jeg kan også mørke at vi skal til at råbe uendelig højt op, så alle jer andre derude, som kæmper og ikke bare kan trække stikket i en periode, får den hjælpe og støtte både i, og jeres børn har brug for. Som dagene går, lærere jeg mere og mere hvilket problem vi har, ja selv i vores dejlige lille Danmark. Jeg knokler og med tid vil jeg knokle for alle jer derude som har brug for hjælp. Tro håb og kærlighed herfra ♥️C." skriver Caroline Fleming i opslaget. 

Udover Nicholas har Caroline også børnene Alexander, 16, og Josephine, 13, med sin eks-mand, den engelske milliardær, Rory Flemming.

En elev i hver klasse

Ifølge ADHD Foreningen er ADHD en neuropsykiatrisk lidelse med symptomerne opmærksomhedsforstyrrelse, hyperaktivitet og impulsivitet. 

2-3 % af alle skolebørn i Danmark diagnosticeres med ADHD, hvilket svarer til ca. én elev i hver skoleklasse.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden