Søndag, 26. december 2010 - af af Anna Johannesen

Caroline Flemings børn jubler over deres nye lillebror

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner

Foto: Lars Laursen/BILLED-BLADET
Alexander og Josephine stråler af lykke – de har fået en lillebror.

- Det er min lykkeligste dag, sagde Caroline Flemings femårige søn, Alexander, da han torsdag eftermiddag i sidste uge fik en lillebror. Også hans lillesøster, Josephine, blev utrolig glad. Lillebroderen kom nemlig næsten som en fødselsdagsgave til hende, for i mandags fyldte hun fire år.

Caroline Fleming, 35, fødte sin og Nicklas Bendtners søn på privathospitalet The Portland Hospital i Londons West End, og selv om det skete ved kejsersnit, var faderen med hele vejen. Caroline Fleming havde valgt The Portland Hospital, fordi det også var her, hun fødte sine to ældste børn, men naturligvis også fordi man her får en super, duper behandling. Det er nemlig en af de mest fashionable fødeklinikker i London.

Mormor glæder sig

Mens Nicklas Bendtners forældre i fredags rejste til London for at se deres første barnebarn, venter Carolines forældre, lensbaron og kammerherre Niels Iuel-Brockdorff og hans hustru, Molise, med at se den lille til efter jul. Men hjemme på Tåsinge var jubelen over det lille, ny barnebarn også stor.

- Jeg talte med Caro efter fødslen. Hun var meget glad, men selvfølgelig også noget træt. Min anden datter, Duddi, der også bor i London, har besøgt hende på klinikken, og alle er glade. Drengen vejer lidt over tre kilo, men hvor lang han er, har vi ikke fået at vide. Han er vist ikke blevet målt endnu, siger Niels Iuel-Brockdorff, der ikke nåede at få talt med Nicklas Bendtner i telefonen.

- Alt gik så fint, så vi er da glade og lettede, siger Molise Iuel-Brockdorff, der har forstået, at Caroline og Nicklas fejrer julen med hans forældre i London.

Navnet er hemmeligt

Caroline Fleming og Nicklas Bendtner, 22, har længe vidst, at de fik en dreng, så derfor har de også allerede nu et navn parat, "men det, synes jeg, de selv skal fortælle", siger Niels Iuel-Borckdorff.

- Det bliver måske Niels?

- Dét tror jeg ikke - og heller ikke Krabbe. Det hedder jeg nemlig også, siger en smilende morfar, der nu har fire børnebørn, han kan glæde sig over.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden