20. jun. 2020
Af Marianne Singer

Caroline Flemings datter går i mors fodspor

Caroline Fleming. 
Caroline Fleming.
Foto: Martin Høien
Caroline Fleming har delt søde ord og et dejligt billede af sin datter Josephine, 13, der ligesom sin mor er glad for at designe.

Der er ingen tvivl om, at Caroline Fleming, 44, er meget stolt af sine børn.

Og på et nyt opslag på Instagram er det datteren Josephine på 13 år, som hun deler et dejligt billede af og søde ord om.

Kreativ mor og datter

Ligesom sin mor er også Josephine en kreativ sjæl, der elsker at designe.

Således laver Josephine flotte perlesmykker, som hun sælger på sin Instagram-side.

Den største gave

Caroline Fleming har stået bag sin egen parfume- og strømpeserie og senest arbejdet sammen med skomærket Billi Bi om en kollektion fyldt med farverige stiletter.

"Min smukke og ikke længere så lille datter @josies_official ❤️ Nogle gange er det svært at forstå, hvor hurtigt tiden flyver. Det føles kun som i går, at jeg vuggede hende i mine arme, og i dag er hun højere end mig. Mere end nogensinde har jeg lært hvor vigtigt det er at nyde hvert eneste øjeblik, hver eneste dag, fordi det er så sandt, at tiden flyver, og inden vi ved det, har vores børn børn, og deres børn har børn. Så lad os dog alle nyde og værdsætte alle aspekter og dele af livet ❤️ det er den største gave ❤️" skriver Caroline Fleming til billedet af sin datter på Instagram.

Caroline Fleming har børnene Alexander, 16, og Josephine, 13, med sin eks-mand, den engelske milliardær, Rory Flemming, samt en søn, Nicholas, 9, fra et forhold med fodboldstjernen, Nicklas Bendtner.

Læs mere om: