Lørdag, 20. februar 2016 — af Ulrik Ulriksen

Carsten Mogensen opereret på russisk hospital efter blødning i hjernen

Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
Badmintonstjernen Carsten Mogensen, der danner par med "Vild Med dans"-vinder Mie Skov, er blevet ramt af en aneurismeblødning i hjernen. Det skete, mens han var i Rusland for at spille EM-turnering.

Europamesterskabet i badminton i Rusland skulle have været en kæmpe oplevelse for doublespecialisten Carsten Mogensen, der sammen med sin makker, Mathias Boe, så mange gange har hentet medaljer til Danmark. Sådan kom det ikke til at gå denne gang.

LÆS MERE: Mie Skov er blevet mor mor

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Faldt om

Carsten Mogensen, der privat danner par med vinderen af 2013-udgaven af "Vild med dans" Mie Skov og har sønnen Benjamin med hende, faldt for et par dage siden om, da han skulle gøre sig klar til en kamp i EM-turneringen. Det skriver Badminton Danmark på deres hjemmeside.

Opereret i Kazan

Mogensen blev hurtigt kørt til et sygehus i byen Kazan, der er vært for badmintonturneringen. Han fik ifølge Badminton Danmark konstateret en medfødt aneurisme, en udposning på en blodåre, i hjernen. Det blev i den forbindelse besluttet, at Carsten Mogensen skulle opereres fredag eftermiddag.

Familien tæt på

Badmintonforbundet skriver, at den hårdt ramte spillers nærmeste familie vil være tæt på ham i Kazan de næste par dage, som vil afklare, hvorledes operationen er forløbet.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden