Carsten Mogensen tilbage på banen efter operation

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Efter at være blevet ramt af en hjerneblødning i Rusland, med efterfølgende operation og hospitalsophold i Kazan, er badmintonspilleren Carsten Mogensen kommet hjem til Danmark.
Den hjerneopererede badmintonspiller Carsten Mogensen, der er kæreste med "Vild med dans"-vinderen Mie Skov, er ikke kun kommet hjem til Danmark efter et hospitalsophold i  Rusland.
 
Han er også kommet sig så meget, at han nu er tilbage på træningsbanen i Skovshoved.  
 

I aktion ved nettet

 
Det kan man nyde at se beviset på, hvis man kigger nærmere på Facebook-profilen "Mathias Boe and Carsten Mogensen", som de to doublespecialister har sammen.
 
Her har man lagt en video op, som viser Mogensen i aktion på træningsbanen i en af de mere gentagelsesprægede øvelser i spil ved nettet. 
 
- Tilbage på banen, rolig men langsom, står der på opslaget med videoen.
 
Der står samtidig, at Carsten Mogensen er på rette vej i den hårde genoptræning, der skal bringe ham i så god form, at han forhåbentlig kan komme med til sommerens OL i brasilianske Rio de Janeiro.
 
Her skal han med Mathias Boe forsøge at klare sig ligeså godt som i 2012, da de vandt sølv i herredouble-badminton under OL i London.
 

Hjem fra Rusland i ambulancefly

 
Den 18. februar i forbindelse med badminton-EM for hold i den russiske by Kazan blev Carsten Mogensen ramt af en bristet aneurisme i hjernen, mens han var på hotelværelset med Mathias Boe.
 
Mogensen blev opereret og var efterfølgende indlagt på et hospital i Kazan, hvortil hans nærmeste familie rejste.
 
Kæresten Mie Skov og deres lille søn Benjamin Noah på otte måneder var med i Rusland.
 
Efter at have ligget noget tid på det russiske hospital blev Mogensen fløjet hjem til Danmark med ambulancefly.
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden