Casper Christensen:
Casper Christensen: Fantastisk polterabend

Det vordende brudepar Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen.

Det vordende brudepar Isabel Friis-Mikkelsen og Casper Christensen.

Foto: Lars H. Laursen
Casper Christensen blev trukket gennem en fornøjelig dag, da 30 af hans venner holdt polterabend for Danmarks showkonge

- Det var en fantastisk dag! Det var verdens bedste venner, der havde lavet verdens bedste dag for mig. Det var virkelig sjovt, fortæller Casper Christensen til Ekstra Bladet, efter at 30 af hans venner lørdag holdt polterabend for ham.

Jan Gintberg, Lars Hjortshøj, Frank Hvam og alle de andre venner genindspillede blandt andet et afsnit af Casper og Mandrilaftalen, Bent Fabricus-Bjerre kom forbi og spillede den gamle fredagssang fra Tæskeholdet, og hele flokken var ude på Zentropa for at hilse på en anden af Casper Christensens legekammerater, Lars von Trier.

- Vi startede dagen med en stor bøf på MASH klokken ni om morgenen. Og så sluttede vi inde på Bremen Teater, som jeg har sammen med Frank Hvam. De havde dækket op på scenen, så der sad vi alle og spiste. Det var virkelig fantastisk, siger Casper Christensen til Ekstra Bladet.

Sidst på aftenen blev han genforenet med sin brud, Isabel Friis-Mikkelsen, som han skal giftes med 12. september. De mødtes på natklub og hyggede sig en times tid, inden de gik hjem sammen.

- Jeg kunne vist ikke få nogen bedre afslutning på det, siger han til Ekstra Bladet.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden