Casper Christensen taler åbent om sin depression

Casper Christensen

Casper Christensen

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Komikeren Casper Christensen åbner nu op og fortæller for første gang om den depression, der slog ham ud for to år siden.

Mandag, 5. oktober 2009 - af Signe Ravn

Casper Christensen og Frank Hvam spillede en karikeret udgave af deres eget liv i serien 'Klovn', og nu løfter den ene halvdel af den komiske duo - Casper - sløret for, at det ikke var ren fiktion, da han i serien havde en depression. Det kom frem til premieren på hans nye talkshow 'Aloha!'.

"For to år siden fik jeg en depression. Det var ikke en rigtig voldsom depression. Men den var så voldsom, at jeg lagde mig ned. Jeg kunne ikke mere. Så voldsom, at jeg sagde alt mit arbejde op. Så voldsom, at jeg sad derhjemme - kunne kun køre mine børn i skole. Stirrede lige ud i luften, kunne ikke finde på andet," fortalte Casper Christensen ifølge B.T. i showet.

"Jeg havde lige været gennem en skilsmisse…Jeg var ved at blive 40. Alt det tilsammen gkorde, at jeg fik en depression. Jeg ved, at der er rigtig mange andre, der har prøvet det. Men med min dejlige familie og mine venners hjælp, forsvandt depressionen," forklarede Casper ifølge avisen også i programmet, hvor han også glædede sig over, at lysten til at lave TV var tilbage.