Tirsdag, 29. maj 2012 - af af Jan Bergman

Casper Christensens Tivolitur endte med slagsmål

Casper Christensen

Casper Christensen

Foto: James Thisted
En tilsyneladende våd tur i Tivoli endte desværre ikke på den sjove måde for Danmarks nok mest kendte komiker Casper Christensen.

Efter et besøg på restaurant Grøften i Tivoli, gik det, ifølge Ekstra Bladet, pludselig helt galt for en af Caspers venner, der angiveligt slog en tivolivagt i ansigtet.

- Vennen virkede meget aggressiv, siger vagtchef ved Københavns Politi Claus Rønnegaard og tilføjer, at Caspers kammerat stadig var meget hidsig, da han blev taget med på stationen.

Casper Christensen blev kort afhørt, inden politiet kørte med vennen.

Da avisen ringer Casper Christensen op for at høre hans version af hændelsen i Tivoli.

- Jeg er virkelig chokeret over det, som er sket. Altså, jeg ved virkelig ikke, hvad der foregår.

Til B.T. forklarer Casper Christensen, at han var i Grøften i Tivoli for at fejre, at et par venner var blevet gift. Selskabet fik en del at drikke, men Casper Christensen afviser, at hans ven skulle have overfaldet vagten.

- Min ven er totalt cool. Tivolis vagter går helt amok og overreagerer helt vildt, siger han til BT.dk.

Presseansvarlig i Tivoli Torben Plank fortæller til Ekstra Bladet, at det var en højrøstet flok, som bevægede sig ud af haven.

- Der var en person, som ville ind igen. Men han blev afvist, da han var stækt beruset og havde en højlydt og truende adfærd. Det gjorde ham åbenbart rasende, siger Torben Plank og bekræfter, at vagten var blevet slået i ansigtet af den berusede mand og spyttet på.

Torben Plank tilføjer:

- Det er ikke tivoliadfærd. Det må være varmen, der var steget dem til hovedet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden