Tirsdag, 16. juni 2009 — af af Signe Ravn

Cecilie Beck misundelig på fodboldstjerne

Cecilie Beck er afhængig af at træne, og derfor er hun også vild med skiferierne, hvor den står på langrend for hele familien.
Cecilie Beck er afhængig af at træne, og derfor er hun også vild med skiferierne, hvor den står på langrend for hele familien.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten gad godt tjene en dagsløn på 250.000 kroner som Ronaldo. Men hun synes, at beløbene i fodboldens verden er vanvittige.

Selvom TV-værten Cecilie Beck næppe hører til blandt de lavest lønnede i Danmark, så må hun alligevel sande, at der er lang vej til det lønniveau, som fodboldstjernen Cristiano Ronaldo havner på efter sit skifte til Real Madrid. Han kan angiveligt hæve en kvart million i løn om dagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Det er så smaskhamrende rart, at det er lige til at blive misundelig over. Og det er der sikkert også nogle, der vil beskylde mig for at være…Det er jeg sådan set også," indrømmer Cecilie Beck i sin klumme i Ekstra Bladet, før hun beklager, at Ronaldos uhyrlige salgspris på 700 millioner kroner koster fodboldfans dyrt, hvis de vil opleve portugiseren trylle på grønsværen.

"Fodbold var en gang folkets spil…I dag er det noget, mange skal spare op til…På vegne af Real Madrids fans må man saftsuseme håbe, at Ronaldo leverer varen," konstaterer Cecilie Beck småbittert i klummen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden