Onsdag, 8. december 2010 - af af John Lautrup

Cecilie Frøkjær er kæreste med Peter Mogensen

Smukke Cecilie Frøkjær og Peter Mogensen
Smukke Cecilie Frøkjær og Peter Mogensen
Foto: Lars H. Laursen
Et nyt stjernepar er født blandt danske kendisser.

Amorinerne begyndte vist allerede at svirre under optagelserne til "Den nøgne sandhed" først på året, og nu er det en kendsgerning. Cecilie Frøkjær, 42 år, er blevet kæreste med Peter Mogensen, 45 år, kendt fra det politiske magasinprogram "Mogensen & Kristiansen" på TV 2 News.

- Vi genså hinanden til TV-festen i forbindelse med TV Festivalen i august, og derefter har forholdet udviklet sig, siger Cecilie Frøkjær til BILLED-BLADET.

Peter Mogensen, politisk kommentator på Politiken, sad i mandepanelet på hendes fredagsunderholdningsprogram "Den nøgne sandhed", der blev sendt i årets første måneder.

Allerede dengang var det tydeligt for seerne, at kemien mellem de to var ualmindelig god.

I foråret lod Peter Mogensen sig skille fra sin kone gennem 11 år, Louise Mogensen, som er kontorchef i Økonomi- og Erhvervsministeriet. Da havde Cecilie Frøkjær allerede i længere tid været single.

Skilt efter syv års ægteskab

Hun blev i foråret 2008 skilt fra radioværten, Lars Daneskov, efter syv års ægteskab. Senere på året fandt hun sammen med "Station 2"-redaktøren, Michael Robak, men det forhold holdt kun i et halvt år.

Cecilie Frøkjær er mor til Mikkel og Sara, og Peter Mogensen er far til Carla, Barbara og Erik.

Peter Mogensen er uddannet cand.oecon. og var i mange år ukendt for alle andre end politiske nørder, der ved, at han engang var politisk rådgiver for daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen, før begrebet spindoktor var opfundet i dansk politik.

Siden var han i en årrække partner i konsulentfirmaet Accenture, før han kom til Politiken, hvor hans berømmelse som kommentator langsomt tog fart.

Kendt og populær TV-vært

Berømt har Cecilie Frøkjær til gengæld været i masser af år. Hun var i 12 år vært på "Go'morgen Danmark" og blev år efter år kåret som landets mest populære kvindelige studievært.

Elsket for sit friske nærvær og gode humør

Tilværelsen som alenemor hver anden uge harmonerede dog ikke med de tidlige morgenvagter. Slidt efter de mange år i en klokkestreng valgte hun i august 2009 at stoppe som morgenvært. Præcis et år senere begyndte hun i år som vært på "Go'aften Danmark".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden