Torsdag, 26. juni 2008 - af af Signe Ravn

Cecilie Frøkjær støttes af Ole og Line

Cecilie Frøkjær har fået en lønforhøjelse for at fortsætte på TV 2?s morgen-TV. Hun er en del af en handel, som Skandinavisk Filmkompagni har indgået med TV 2. Hun fortsætter som vært, og Skandinavisk Filmkompagni skal producere flere programmer for kanal
Cecilie Frøkjær har fået en lønforhøjelse for at fortsætte på TV 2?s morgen-TV. Hun er en del af en handel, som Skandinavisk Filmkompagni har indgået med TV 2. Hun fortsætter som vært, og Skandinavisk Filmkompagni skal producere flere programmer for kanalen.
Foto: Birger Storm
Cecilie Frøkjær har sine kollegaers fulde opbakning til at fortsætte på TV 2s morgen-TV.

Selvom Cecilie Frøkjær på forhånd havde afvist at blive som vært på TV 2s morgen-TV, hvis ikke hendes og Ole Stephensens firma Skandinavisk Filmkompagni fortsat skulle producere morgen-fladen, fortsætter den populære vært alligevel.

Og det er med sine snart tidligere kollegaers støtte. Det skriver B.T. i dag.


Bakker op om Cecilie
Både Ole Stephensen og Line Baun Danielsen bakker op om Cecilies beslutning, der, som en del af en større aftale, har sikret fortsat arbejde til Skandinavisk Filmkompagni:

"Jeg har talt med både Ole og Line, og de har været meget fair. De har ønsket mig tillykke, og der er no hard feelings. Det ville jeg også have haft det dårligt med, for jeg har det ikke godt, når der bliver smækket med døre og talt med store bogstaver," fortæller Cecilie Frøkjær til B.T..


Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden