Fredag, 7. oktober 2022 - af Julie Nolsöe

Cecilie Hother på vej med stort projekt: Jeg er mega nervøs

Cecilie Hother

Cecilie Hother

Foto: Søren Jul Lamberth/Aller Foto og Video
Tv-vært Cecilie Hother forlod sin stilling hos TV 2 for at gå freelance - nu er hun snart klar med et stort, nyt projekt.
Tilbage i maj forlod Cecilie Hother sin stilling som vært på TV 2 vejret for at jagte nye eventyr.
  Det afslørede hun dengang i et opslag på sin Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.
- Fremtiden byder på en masse spændende opgaver, men mest af alt glæder jeg mig til at kunne putte mine børn om aftenen!!, skrev Cecilie Hother, som har børnene Ellinor og Aksel sammen med manden Thomas Honoré, dengang i sit opslag.   Den garvede tv-vært havde været tilknyttet TV 2 siden 2008, hvor hun begyndte som vejrvært på TV 2 Vejret og Go' Morgen Danmark på TV 2.   Siden har hun siddet i faste stillinger på tv-stationen - enten som vejrvært eller vært på TV 2 FRI.   Men i maj blev den faste stilling altså skiftet ud med et liv som freelancer - og det har nu båret frugt.  
 

Aflører snart nyt projekt

Om bare 6 dage afholder Cecilie Hother en reception, hvor hun vil afsløre et helt nyt projekt, som hun har arbejdet på i al hemmelighed den seneste tid.   Det fortæller hun i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at dele.  
 

Mega nervøs

Mens den store dag nærmer sig hvor projektet skal deles med omverdenen, er det en glad men også nervøs Cecilie Hother, der ser frem til afsløringen:  

- Jeg er mega nervøs over det, altså jeg sover ikke om natten, fortæller hun til BILLED-BLADET og fortsætter: 

- Det er meget knald eller fald - enten bliver det taget godt imod, eller også er det crash and burn.

Hun fortæller, at hun har haft idéen til projektet længe, men at hun først har lagt alle kræfter i det, efter at hun blev freelancer.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden