Torsdag, 23. februar 2023 — af Julie Nolsöe

Cecilie Schmeichel deler billede i badedragt og stærkt budskab om sin krop: Jeg behandler dig ikke altid godt

Cecilie Schmeichel
Cecilie Schmeichel
Foto: Jacob Ljørring
Influencer og tidligere "Vild med dans"-deltager Cecilie Schmeichel sætter ord på sit eget forhold til sin krop, som til tider har været svært

32-årige Cecilie Schmeichel er mor til to, hustru til Joakim og arbejder som influencer.

Derudover er hun, ligesom alle os andre, et menneske med en krop - og netop forholdet til sin krop sætter hun nu ord på i en række opslag på sin Instagram-profil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her deler hun billeder af sig selv i sportstøj og bikini, ligesom hun sætter ord på den proces, hun gennem årene har gennemgået med sin krop - og ikke mindst sit eget syn på den. 

- Kære krop. Tak. Jeg behandler dig ikke altid godt, jeg taler ikke altid til dig på den rigtige måde, og jeg giver dig bestemt ikke altid, hvad du har brug for, skriver Cecilie Schmeichel til sine omkring 100.000 følgere under det ene af sine sårbare opslag, som du kan se ved at klikke lige her.

Hun fortsætter i en taknemmelig tone overfor sin krop:

- Du advarer mig, når jeg er på vej ned ad den forkerte vej, og du tvang mig til at stoppe og skifte retning. Du står op hver dag, nogle gange ikke uden diskussion. Men du klarer dit job og jeg er taknemmelig. Så tak for alt dit hårde arbejde. 

På arbejde i en badedragt

Som en del af sit arbejde som influencer deltager Cecilie Schmeichel ofte i en række arrangmenter, hvor hun møder andre i samme branche. Men noget var ekstraordinært ved det arrangement, hun skulle deltage i i dag, den 23. marts. 

Det deler Cecilie Schmeichel i et nyt opslag på Instagram, hvor hun ses siddende iført badedragt i en sauna.

- Jeg deltager i mange forskellige events blandt andet ligesom den i dag. Vi har trænet og rundede af i saunagus. Min første tanke da der stod “husk badetøj” på invitationen, var “f*ck”. Jeg så gæstelisten over de mange smukke kvinder og tænkte, hvad mon de andre tænker, når jeg træder ud i en badedragt, lyder de ærlige ord fra Cecilie Schmeichel, som giver flere eksempler på, hvad de svære tanker handler om mere konkret:

- Så rullede tankerne på: Jeg kan ikke bare sidde normalt. Jeg skal huske at bukke benene, så de ikke ser for store ud. Jeg skal sætte mig op ad en væg, så kan de ikke ser min ryg. Læg babserne rigtigt i badedragten. Tanker tanker tanker.

Tag magten 

Selvom Cecilie Schmeichel oplevede de svære tanker i dag, kan hun genkende, at de stammer fra hendes fortid:

- Alle sammen ord og sætninger, som kommer fra en fortid. Som kommer fra en tid, hvor jeg ikke var ligeglad. Hvor jeg ikke havde født børn, hvor jeg ikke elskede min krop, og hvor jeg var ung. Lige meget hvad vil de altid dukke op, og derfor er det en proces, skriver Cecilie Schmeichel og slutter af med et stærkt budskab til de af hendes følgere, der måtte have samme tanker som hende: 

- Det, jeg prøver at komme frem til er, at tankerne vil altid dukke op. Men hvad du gør med dem er op til dig. Du har magten, og ingen andre. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden