13. dec. 2022
Af Karina Didriksen

Cecilie Schmeichel om brandulykke: Så skræmmende var det for mine børn

Cecilie Schmeichel.
Cecilie Schmeichel.
Foto: Jacob Ljørring
Det kunne være gået grueligt galt, da influenceren Cecilie Schmeichel stod med en brændende gryde i hænderne, mens børnene var hjemme.

Cecilie Schmeichel priser sig lykkelig for, at det ikke gik værre, end det gjorde, da der pludselig gik ild i køkkenet hjemme i rækkehuset i Herlev.

Den 32-årige influencer fik forbrændt sin hånd under ulykken i november, men har nu fået forbindingen af. Det fortalte hun, da hun var til gallapremiere på filmen ”Elsker dig for tiden” i Imperial-biografen.

- Min hånd heler stille og roligt. Jeg har fået funktionen tilbage, men det tog lige noget tid, sagde Cecilie Schmeichel til BILLED-BLADET og fortsatte:

- Huden er stadig meget følsom, og jeg har sår hele vejen ned ad mit ben. Jeg fik brændt lidt hår og bryn af, men heldigvis blev jeg ikke brændt i ansigtet.

Ild i gryden

Cecilie Schmeichel åbnede op omkring brandulykken, som skete, mens hun stod i køkkenet.

- Jeg skulle lave pomfritter, og så gik der ild i en gryde, hvor der kom meterhøje flammer. Vi troede, vi havde fået slukket ilden, men så begyndte den at blusse op igen, og så tog jeg fat i gryden med hænderne og ville gå ud med den, forklarede hun og fortsatte:

- Men olien sprøjtede ud over det hele, så jeg glider, mens jeg har den brændende gryde i hænderne og bliver forbrændt.

Her ses Cecilie Schmeichel efter ulykken.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-12-13/copy-of-316986110_1998666903857523_9112953313715350311_nweb.jpg
Foto: Privat

Datteren skreg

Den tidligere ”Vild med dans”-deltager er ked af, at hendes to børn, Noah på otte og Sofie på fem, skulle opleve den skræmmende ulykke.

- Børnene var hjemme, da det skete. Sofie skreg rigtig meget, og min søn løb ned i kælderen og ringede til sin far og fortalte, at det brændte i huset, og at mor havde slået sig. Så han skyndte sig hjem, fortalte Cecilie Schmeichel og tilføjede med alvor i stemmen:

- Det kunne være endt grusomt galt, og jeg lært meget af det. Vi skal have nyt køkken nu, men jeg har også altid hadet mit køkken…

https://imgix.billedbladet.dk/2022-10-26/cecilieschmeichel-jl-7803xx.jpg
Foto: Jacob Ljørring

Cecilie Schmeichel fulgtes med den tidligere svømmer Jeanette Ottesen til gallapremieren.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-12-13/_17i1463112xx.jpg
Foto: Birger Storm

Læs mere om: