Lørdag, 7. februar 2009 - af af Signe Ravn

Cecilie Stenspil får fremragende anmeldelser

Cecilie Stenspil

Cecilie Stenspil får ros for rollen som Bess i Odense Teaters aktuelle opsætning af ’Breaking the Waves’, der spiller fra 5. februar til 14. marts. Her sammen med Anders Gjellerup Koch, der spiller Jan.

Foto: Alex Tran
Det er ikke kun hendes skuespil i ’Livvagterne’, der får ros. Anmelderne er vilde med hendes nye teaterrolle.

Cecilie Stenspil har for alvor fået danskernes opmærksomhed, og Odense Teater glæder sig sikkert også over, at 'Livvagterne'-stjernen er fast tilknyttet dem. Ikke mindst fordi Cecilie nye rolle som Bess i 'Breaking the Waves' får anmelderne helt op at ringe.

"…en vanvittig smuk historie om den kærlighed, der er større end døden…Ikke mindst på grund af Cecilie Stenspil, der er Bess med en betagende renhed. Uden at overgøre enfoldigheden lykkes det hende…at skabe en figur, hvis naivitet og fundamentale godhed, man ikke tvivler på," mener Berlingske Tidendes anmelder Jakob Steen Olsen og kvitterer med fem stjerner.

Også Jyllands-Postens anmelder Henrik Lyding giver fem stjerner: "I centrum brager unge Cecilie Stenspil igennem som Bess. I babyblåt og fornuftigt brunt - en naiv og uskyldig pige fra landet, der væltes omkuld af kærlighedens mirakel - snart en rørende og skrøbelig fugleunge, snart en determineret Jeanne d'Arc, der kun lytter til de indre stemmers krav, mens blikket konstant er rettet mod den elskede Jan."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden