Mandag, 2. marts 2009 - af af Signe Ravn

Cecilie Stenspil glad for at blive genkendt

Cecilie Stenspil har kun været uddannet skuespiller i få år, men hun er på alles læber på grund af rollen som Jasmina i Livvagterne.
Cecilie Stenspil har kun været uddannet skuespiller i få år, men hun er på alles læber på grund af rollen som Jasmina i Livvagterne.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Livvagterne-stjernen oplever opmærksomheden som overvældende, men synes det er dejligt at blive genkendt.

Cecilie Stenspil er i øjeblikket et af de mest kendte ansigter i Danmark, men skuespillerinden vil dog ikke vedkende sig reel kendis-status endnu. Hun nyder dog de mange positive tilkendegivelser hun får fra fremmede folk, hun møder, når hun pendler mellem Odens og København.

"Det er en ny verden at komme ind i, som jeg ikke rigtig har kunnet forberede mig på. Men så længe det er på den her måde, så er det o.k. Jeg skal bare lige vænne mig til det. Det føles stadig mærkeligt, når jeg bliver bedt om en autograf," fortæller Cecilie til B.T..

"Jeg ser sådan på det, at det er dejligt at blive genkendt fra tv, fordi man er med i noget, folk godt kan lide," forklarer Cecilie, der ikke betragter mig sig selv som kendt, beskedent til avisen. Det kræver en længere karriere, mener hun: "Lige nu er jeg kun et sted, hvor jeg bliver genkendt."

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden