Tirsdag, 24. november 2009 - af af Jan Bergman

Cecilie Stenspil lykkelig for Emmy-prisen

Cecilie Stenspil

Cecilie Stenspil

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Natten til tirsdag blev DR’s drama-serie ”Livvagterne” belønnet med den eftertragtede Emmy-pris, der er TV-verdenens svar på Oscar’en.

Prisuddeling fandt sted i New York, hvor seriens Jasmina alias skuespillerinden Cecilie Stenspil var med blandt den lille, danske skare til den store prisuddeling. Men trods stor glæde blandt delegationen var der slet ikke så meget tid til efterfølgende festivitas. Ikke endnu i hvert fald.

- Det må næsten blive til en drink eller to, men jeg skal jo tidligt op i morgen, så det kan ikke blive til så meget. Men jeg håber, når vi lander i København, at vi kan fejre det med hele holdet, der står bag "Livvagterne". Jeg glæder mig sådan til at se dem alle sammen og fejre det, når vi kommer hjem, fortalte en glad Cecilie Stenspil, da hun var igennem på telefon i "Go' morgen P3".

Men snusfornuftige Cecilie havde også stadig svært ved at forstå, at Emmy'en for bedste drama-serie igen i år er dansk, skriver tjekTV.dk.

- Det var meget utroligt, for vi var faktisk overbeviste om, at den mexicanske serie ville tage prisen. Vi var oppe imod nogle rigtigt hårde konkurrenter, så vi var virkelig spændte, men tænkte, det går nok ikke. Så da der blev sagt "The Protectors " (engelsk titel, red.), fløj vi i vejret. Det var en kæmpe oplevelse. Jeg ryster stadigvæk, og jeg tror måske ikke, det helt er gået op for mig endnu.

Det er første sæson af "Livvagterne", der nu har modtaget DR's i alt femte Emmy. Anden sæson af den nu prisbelønnede dramaserie har premiere på DR1 søndag den 3. januar 2010.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden