Charlotte Bircow efter kemobehandling: Jeg gider ikke være korthåret

Charlotte Bircow.

Charlotte Bircow.

Foto: AOP
I forbindelse med kemo- og strålebehandling tabte Charlotte Bircow sit lange lyse hår. Det er langsomt ved at gro ud igen.

For 23 år siden udgav Charlotte Bircow sin første motionsvideo, og siden er hun blevet kendt som Danmarks fitnessdronning, og rigtig mange danskere har hendes motions- og træningsvideoer til at stå derhjemme - heriblandt "Balder af stål"-videoen.

I 2011 fik Charlotte Bircow konstateret brystkræft. Hun har siden fået fjernet en kræftknude på 1,6 centimeter. Efterfølgende har Charlotte Bircow gennemgået seks gange kemobehandling og 36 strålebehandlinger, og som en konsekvens af behandlingerne tabte Charlotte Bircow håret.

Det er nu ved at gro ud igen, men det er langt fra den samme længde som før behandlingerne.

Er glad for at have hår på hovedet

- Når man har haft alt sit hår af, så glæder man sig rigtig meget til det kommer ud igen. Så jeg er bare glad for, at jeg har hår på hovedet, siger hun til SØNDAG.

Men Charlotte Bircows lykke er ikke gjort med kort hår. Hun vil gerne have det langt igen.

- Jeg ved ikke hvor langt det skal være. Det har jeg ikke rigtig taget stilling til. Jeg har bare nydt, at det er vokset ud. Og været glad. Men jeg gider ikke være korthåret, konstaterer hun.

LÆS OGSÅ: 6 tegn på, at din mand kan have kræft

GALLERI: Se Charlotte Bircow med tørklædet, der dækkede hendes skaldede isse, med langt hår inden kemoen, med krøllet hår tilbage i "Balder af stål"-tiden og med ny korthårs frisure.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden