14. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Charlotte Munck glæder sig til at fylde 40

Charlotte Munck glæder sig over, at hun fylder 40 år i december. Hun vil ikke ærgre sig over at blive ældre, fordi det er spild af tid.
Charlotte Munck glæder sig over, at hun fylder 40 år i december. Hun vil ikke ærgre sig over at blive ældre, fordi det er spild af tid.
Foto: James Thisted
Skuespilleren har ingen angst over snart at fylde rundt. Det ville være spild af tid, mener hun.

Charlotte Munck fylder 40 år i december, men hvor mange skuespillerinder frygter den alder, fordi den traditionelt hverken byder på mange eller udfordrende roller, så har 'Headhunter'-skuespilleren ingen bekymringer over milepælen.

"Jeg synes egentlig bare, jeg er ved at fortsætte noget, som jeg har været i gang med, siden jeg kom i 30'erne. Om det er noget godt? Ja, helt bestemt," understreger Charlotte Munck overfor SØNDAG. Hun synes, at hele alderssnakken holder fast i en uheldig tendens.

"Samtidig tror jeg, at det er usundt at holde fast i det dér alderstyranni, eller hvad de nu kan kaldes, den kæmpe fokus, der er på alder og at se ung ud. Jeg kan konstatere, at det mest er kvinder, som er decideret bange for at blive ældre…Hvilket er meget trist, især når vi nu bliver så gamle. Det er meget ærgerligt at bruge sit liv fra 40 til 80 på at tænke, at nu går det kun ned ad bakke. Det er spild af godt liv," fastslår Charlotte Munck med overbevisning i SØNDAG.

Læs mere om: