8. okt. 2012
Af af Jan Bergman

Chokeret Mascha Vang: Nyfødt datter indlagt

Mascha Vang
Mascha Vang
Foto: Birger Storm
- Jeg har ikke tænkt det så meget igennem endnu, da det har været ret chokerende, fortæller Mascha Vang om sin nyfødte datter.

Over en uge efter terminen blev Mascha Vang og Nicholas Kiesa fredag forældre til en lille pige.

Desværre for det nybagte forældrepar er fødselen ikke gået helt uden problemer, og den lille pige på kun 2550 gram blev øjeblikkeligt indlagt på neonatalafdelingen.

Mascha Vangs baby blev ikke umiddelbart indlagt grundet sin lille størrelse, fortæller kendis-moren, men flere ting var ikke som de skulle være.

- Hun har haft svært ved at trække vejret. Der var så mange ting galt, da hun blev født, at jeg næsten ikke kan huske det hele, fortæller den nybagte mor til ekstrabladet.dk.

- Hun havde en forkert farve, og lungerne var fyldt med fostervand, så hun havde det ikke så godt, så nu er hun så på antibiotika, lyder det lidt udmattet fra Mascha Vang.

Den svære start på en tilværelse som forældre kommer helt bag på Mascha og Kiesa, der ifølge Mascha er chokeret over forløbet.

- Det havde jeg jo slet ikke regnet med. Jeg har ikke tænkt det så meget igennem endnu, da det har været ret chokerende, fortæller Mascha Vang, der ikke ved, hvornår hun kan tage sin lille datter med hjem.

- Men hun har det heldigvis meget bedre nu, og det går fremad, siger Mascha Vang til ekstrabladet.dk.

Læs mere om: