22. dec. 2013
Af af Liz Rørsig

Christiane og Liam fejrer jul og et års bryllupsdag

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O?Connor fejrer brylluspdag og jul sammen
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O?Connor har nu været ægtefolk i et år og er værter ved et stort julegilde hjemme i det nye hus.
Foto: Ole Bjørk
December er Christiane Schaumburg-Müller O’Connors yndlingsmåned. Hun elsker julen – og blev for et år siden også gift med Liam (L.O.C.). Nu fejrer de jul med begge familier samlet.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O’Connor (L.O.C.) blev gift den 22. december ved et eventyrligt bryllup på Valdemars Slot sidste år. Nu - et år efter – kan parret glæde sig over, at de har købt hus, så de kan fejre jul i eget hjem for de to sammenbragte familier.

- Jeg skal fejre jul med min familie og Liams familie. Vi er værter i år og bringer begge familier sammen til et stort julegilde, der kommer til at være flere dage. Når jeg skal arrangerer noget går jeg altid ”all in”. Måske lidt for meget siger jeg, fordi det snart er jul, og jeg har stadig så mange hængepartier - men jeg skal nok nå det, fortæller Christiane til BILLED-BLADET.

Menuen har Christiane helt tjek på

- Det skal være helt traditionel ”Schaumburg-Müller mad”. Ingen rører ved menuen. Den er kommet for at blive! Vi får and, frisk rødkåls-salat, gammeldags rødkål, brunede kartofler, almindelige kartofler, min mors sovs, Waldorfsalat og varme franske kartofler. Herefter risalamande. Senere får vi natmad bestående af alt godt fra slagteren - alt det klassiske og hjemmelavet rugbrød, røber Christiane. Hun er vild med julemåneden og ikke mindst juleaften, hvor familien er i højsædet.

- Som andre familier hygger vi i et væk. Vi sidder langt tid om bordet. Vi tager alt i et stille og roligt tempo, så der er tid til at være til stede. Vores juleaftener har aldrig sluttet før midt på natten. Vi går meget op i gaver og pakker kun én op ad gangen. Vi lytter til de historier, der nu end måtte følge med gaven. Når vi får bøger eller giver bøger er de også nøje udvalgt - måske ligger der en anmeldelse ved. Man har i hvert fald gjort sin research grundigt!

Læs mere om: