Fredag, 30. november 2012 — af af Hanne Rask

Christiane og L.O.C.: Bryllupskagen bliver enorm

Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.
Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor glæder sig ikke kun til vielsen - også bryllupskagen bliver en overraskelse.

Christiane Schaumburg-Müller er ikke bare vild med dans og Liam O´Connor. Hun er også vild med chokolade i en sådan grad, at der bliver masser af chokolade på bryllupskagen, når "Vild-med dans"-værten den 22. december gifter sig med sin L.O.C.

Det er chefkonditoren ved Langenæs Bageriet i Aarhus, Palle Sørensen, der skal stå for bryllupskagen. Og han har en forventning om, at kagen bliver ca. 1 ½ meter høj. Det skriver jyllands-posten.dk

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til avisen siger den kommende brud:

- Palles talent er indiskutabelt. Vi har aldrig været i tvivl om, at det var ham og Langenæs Bageriet, der skulle stå for vores bryllupskage. Palle er bare ekstremt dygtig, hvad angår sammensætning af smagsnuancer og i det hele taget æstetikken, lyder det fra Christiane Schaumburg-Müller.

Fundamentet i kagen bliver lavet ud fra det mesterværk Palle Sørensen præsenterede i disciplinen Bedste Dessert ved VM i Chokolade sidste år, hvor han vandt guld. Kagen vil blandt andet komme til at indeholde den belgiske chokolade Callebaut og avocado-fromage - forhåbentligt til stor fornøjelse for både brudeparret og deres gæster.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden