Mandag, 25. februar 2013 — af af Helle Skram de Fries

Christiane Schaumburg-Müllers bryllupsglimmer

Christiane Schaumburg-Müller
Christiane Schaumburg-Müller O'Connor
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Den feterede TV-vært tømte flere Panduro Hobby butikker for at få glimmer nok til sit bryllup.

Inden det storslåede bryllup 22. december, hvor Christiane Schaumburg-Müller sagde ja til sin elskede Liam O'Connor, havde hun været rundt for at tømme diverse Panduro Hobby-butikker for glimmer.

- Vi skulle have glimmer. Masser af glimmer. Så jeg tømte den ene Panduro Hobby efter den anden, og så sad min mor, min søster, mine brudepiger og jeg ellers og glimrede med alt til en limpistol, fortæller den eftertragtede TV-vært i det nye nummer af ELLE.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun fortæller også, at bryllupsbordet var prydet med et have af lånte lysestager fra Georg Jensen, og at hun blev overrulet af sin stylist Kim Grenaa, da der skulle vælges sko til bryllupsdresset.

Christiane Schaumburg-Müller O'Connor havde valgt et par komfortable lave sko, men Kim Grenaa insisterede på, at hun hoppe op på et par stiletter fra Christian Louboutin. Og sådan blev det. Kim Grenaa fik sin vilje.

I det store reportage i ELLE fortæller nygifte Christiane også, at det var overvældende, da parret sad ved alteret. "Helt sitrende", lyder beskrivelsen af den følelse, Christiane havde i momentet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden