Torsdag, 2. september 2010 - af af Liz Rørsig

Christiane Schaumburg-Müllers uheldige møde med myretue

Christiane Schaumburg-Müller

Christiane Schaumburg-Müller

Foto: Rasmus Mogensen/NEYE
Christiane Schaumburg-Müller fik sig en slem overraskelse under fotooptagelse i skoven.

NEYE har igen valgt Vild med dans-værten Christiane Schaumburg-Müller som frontfigur for efterårets kampagne.

Denne gang skulle den smukke model til Kullen i Sverige og Hornbæk Plantage til fotooptagelserne, der bød på forskellige udfordringer.

- Jeg holder meget af Kullen og har vandret der mange gange. Jeg glædede mig derfor til at skulle af sted. På andendagen begyndte det imidlertid at styrte ned, og vi måtte finde en ny plan. Valget faldt på det smukke Holckenhavn Slot i Nyborg, og det var et fantastisk sted. Vi har talt om at optage julekampagnen, som vi snart skal i gang med, på samme sted. Det er restaureret i en flot og lækker stil, fortæller Christiane, der havde afsat fire dage til fotooptagelserne.

- Vi var også i Hornbæk Plantage og Rude Skov. I skoven fandt vi det helt rigtige sted, men under seancen opdagede jeg, at jeg stod midt i en myretue med tissemyrer, og de bider, skulle jeg hilse at sige. Jeg kan godt lide skov, men ikke at stå så tæt på myrer, smiler Christiane, der selv er fan af NEYE-tasker.

- Jeg kan godt lide, at det er et gammelt dansk firma med en historie. Jeg kan huske, da jeg stod i skolegården på min første skoledag med min nye flotte skoletaske fra NEYE. Jeg har også tasker, som jeg bruger til hverdag, og som jeg er glad for.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden