5. jul. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Christine Cordsen: Mit barnebarn er det vigtigste

Christine Cordsen
Christine Cordsen
Foto: Hanne Juul
DR's politiske korrespondent, Christine Cordsen, elsker at være sammen med barnebarnet Ninja.

Som DR’s politiske korrespondent er der masser at se til på jobbet for Christine Cordsen, men der er dog én ting, eller nærmere én person, som kommer før arbejdet.

Nemlig hendes fire-årige barnebarn Ninja.

- Når jeg skal være sammen med hende, så er hun den vigtigste, og så får jeg det til at gå op, fortæller Christine Cordsen til BILLED-BLADET.

- Vi ser helst hinanden mindst en gang om ugen.

Travlt arbejde

De har set ekstra meget til hinanden under coronakrisen, hvor Ninjas børnehave har været lukket, men selv om der også har været masser af politisk stof at tage sig af for Christine Cordsen, har de fået det til at gå op.

Det er dog ikke nemt at have et job på Christiansborg og samtidig have små børn, og derfor lavede hun også noget andet, da hendes egen søn var lille.

- Christiansborg er meget uforudsigelig, og det er svært at styre arbejdstiderne. Det kan være svært at få det til at gå op med små børn, og jeg var heller ikke selv i nyhedsjournalistik, da min søn var helt lille. Jeg var i en periode på Alt for damerne. Det var sjovt, men det var da også af hensyn til arbejdstiderne, fortæller Christine Cordsen, som har sønnen Jonatan. Læs hele interviewet med Christine Cordsen i BILLED-BLADET nr. 27, der er på gaden nu.
https://imgix.billedbladet.dk/20181024_hjp6275.jpg
Christine Cordsen med sin mand, Jens Dresling.
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: