9. jan. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Cirkus Benneweis skaber nyt koncept

Nadia og Dawid Benneweis
Nadia og Dawid Benneweis
Foto: Hanne Juul
Cirkus Benneweis holder pause i 2016 for at skabe et nyt koncept.

Der skal nye krydderier på cirkusmenuen i det hæderkronede Cirkus Benneweis, derfor bliver der ingen forestillinger i 2016.

Sidste år gav 68-årige Diana Benneweis direktørposten for det hæderkronede Cirkus Benneweis videre til sine to børn, tvillingerne Nadia og Dawid Benneweis.

På Cirkus Benneweis’ hjemmeside skiver den nye direktør-duo:

”Kære Gæst

Cirkus Benneweis holder pause i 2016. Men vi glæder os til at vende tilbage med et nyt og spændende koncept.

På gensyn i Cirkus Benneweis – Danmarks bedste cirkus.

Nadia og Dawid Benneweis”

Nytænkning

I stedet for at sende klovne, artister, heste m.v. ind i manegen skal 2016 nemlig bruges til at videreudvikle Cirkus Benneweis med et nyt og anderledes koncept.

Underholdningsudbuddet er blevet væsentligt større og bredere siden Cirkus Benneweis begyndte for 128 år siden. Derfor er det – som i så mange andre brancher – nødvendigt at tænke nyt.

Det hæderkronede familiecirkus har nu erkendt, at der skal justeres på konceptet for Cirkus Benneweis, men lover at vende stærkt tilbage i 2017.

Cirkus Benneweis har siden starten i 1887 været familieejet, og det er der ikke lavet om på.

Og på Cirkus Benneweis’ Facebook er det tydeligt, at mange familier har en tradition med at gå i cirkus hvert år og glæder sig til at kunne vende tilbage til denne tradition, når Cirkus Benneweis i 2017 forventes at være klar med en ny, spændende sæson.

Diana Benneweis
Diana Benneweis i 2003.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: