Torsdag, 17. juli 2008 - af af Helle Skram De Fries

Claes Bang flytter sammen med kæresten

Anna Pihl-skuespilleren 41-årige Claes Bang er netop flyttet sammen med sin kæreste, og han føler sig sikker på, at hun er den rigtige.
Anna Pihl-skuespilleren 41-årige Claes Bang er netop flyttet sammen med sin kæreste, og han føler sig sikker på, at hun er den rigtige.
Foto: Birger Storm
Skuespiller Claes Bang flytter sammen med kæresten gennem to år Lis Louis Jensen på Frederiksberg.

Da Claes Bang og makeup-artist Lis Louis Jensen mødte hinanden for to år siden, da de begge arbejdede på Tisvilde Revy, var det ikke kærlighed ved første blik. Men det udviklede sig hurtigt, og derfor har parret i dag fælles soveværelse. Det fortæller Claes Bang glædestrålende til BILLED-BLADET.

"Nu er vi lige flyttet sammen på Frederiksberg, hvor jeg har købt lejligheden under hendes, fordi hun ikke er til at drive ud af sin gamle lejlighed," griner Claes Bang, der er aktuel både i Grønnegaardsteatrets Privatliv og som Martin i genudsendelserne af Anna Pihl.

"Det er et stort krav at ville være lykkelig hele tiden, men jeg er vel, som Steffen Brandt synger 'nærmest lykkelig'. De basale behov er dækket, og der er orden på tingene, og hvad kærligheden angår, føler jeg mig sikker på, at Lis er den rigtige," fastslår Claes Bang.

Læs om parrets planer om at gifte sig i det nye nummer af BILLED-BLADET torsdag.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden