Daniel Agger og Stadil i smukt samarbejde

Christian Stadil og Daniel Agger
Christian Stadil og Daniel Agger
Foto: Birger Storm
Både Daniel og Christian er fascinerede af tatoveringer og det har bragt de to herrer sammen.

Det danske fodboldlandsholds anfører Daniel Agger, som til dagligt tjener sine millioner som professionel stjerne i den engelske klub Liverpool FC, har nydt et par dage i Danmark, hvor han sammen med Hummel-direktør Christian Stadil har taget hul på et spændende nyt projekt - Tattoodo.com.

Både Daniel og Christian er fascinerede af tatoveringer, som de begge har en del af på kroppen. Og deres nye projekt byder på spændende nytænkning inden for netop det felt, og derfor var det oplagt for Agger og Stadil og deres kompagnoner at markere Tattoodo.coms fødsel på tatoveringsfestivalen Copenhagen Ink Festival i Tap 1 på Carlsberg i København. 

Daniel Agger hyggede sig med Christian Stadil og Stadils kæreste Alice samt fodboldmålmanden Kevin Stuhr Ellegaard i Tattoodo.com standen på den store messe. Daniel havde dog midt i hyggen også særdeles travlt med at skrive autografer og stille op til privatfotos med de mange fodboldfans, som kom forbi og hilste på det danske landsholds tatoverede jernmand.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden