20. jun. 2020
Af Marianne Singer

Dansk verdensstjerne skal være far for første gang

Gus Hansen ved velgørenhedsarrangementet. 
Gus Hansen ved velgørenhedsarrangementet.
Foto: Lars H. Laursen
Den danske poker stjerne Gus Hansen, der til daglig bor i Monaco, skal være far for første gang og flytter samtidig hjem til Danmark efter 15 år i udlandet.

Det var en glad og smilende Gus Hansen, BILLED-BLADET lørdag mødte ved velgørenhedsarrangementet "Padel to Cure Cup" på Amager til fordel for organisationen Børnediabetes - Type 1.

Af god grund, for han kunne fortælle, at han snart skal være far for første gang og samtidig flytter hjem til Danmark.

Vender hjem

- Jeg bor stadig i Monaco, men overvejer så småt at kigge henimod det danske. Min kæreste Malan er gravid og sat til at føde mod slutningen af året. Så jeg regner med at vende tilbage og være skattepligtig her fra næste år eller året efter, lød det veloplagt fra Gustav 'Gus' Hansen, der sammen med sin kæreste er begyndt at kigge på huse på Sjælland.

Og så har parret allerede købt en fin barnevogn til den lille ny, der efter planen kommer til verden i oktober og som de endnu ikke kender kønnet på.

- Vi vil ikke vide kønnet. Den tager vi, når tid er, forklarede Gus Hansen, der sammen med en række kendte personligheder spillede en padel tennisturnering for at skabe opmærksomhed omkring Type 1-diabetes, som oftest rammer børn og unge, tilfældigt og helt uafhængigt af livsstil.

Spændende tid

For Gus Hansen venter der en spændende tid, når han flytter sammen med sin gravide kæreste, der kom til Danmark fra Færøerne for ti år siden.

De har dog allerede tilbragt meget tid sammen under coronakrisen.

- Sagen var den, at det brød ud, da var jeg i Danmark. Så jeg har faktisk været her, fordi man ikke kunne rejse ud. Så timingen nu, hvor jeg er ved at finde ud af, hvordan jeg flytter tilbage til Danmark og med en gravid kæreste, har været fint nok, sagde Gus Hansen, der ikke har kunnet spille meget poker på det sidste på grund af corona.

- Der er pause på pokerfronten, så jeg kan slappe lidt af, passe min gravide kæreste og se familie og venner efter 15 år i udlandet, fortalte han.

Verdenskendt poker navn

Gus Hansen slog sit navn fast på den internationale pokerscene, da han i 2002 i Las Vegas vandt den allerførste og i dag verdensberømte World Poker Tour.

Andre store turneringssejre som den australske Aussie Millions og den første Poker After Dark-turnering har gjort Gus Hansen til Danmarks mest vindende pokerspiller og verdensstjerne.

Læs mere om: