Mandag, 17. september 2012 — af af Lisbeth Grube

Danske Julie på bryllupsrejse med George Clooney

Julie Agnete Vang Christensen
Julie Agnete Vang Christensen
Foto: Claus Poulsen
Skuespilleren Julie Agnete Vang Christensen har igen fornøjelsen af at arbejde sammen med George Clooney i en ny reklamefilm.

Først vågnede hun op nygift med George Clooney på et hotelrum i Milano - nu skal hun på bryllupsrejse med ham på Bora Bora. Danske Julie Agnete Vang Christensen har scoret sig noget af et ønskejob i en reklameserie med den amerikanske storcharmør. Sammen reklamerer parret for den norske bank DNB.

- Det er klart, at jeg ikke kun ønsker at blive omtalt som "hende, der spillede over for George Clooney", men jeg kunne altså ikke sige nej, da chancen bød sig igen. Det er jo helt fantastisk at arbejde sammen med George Clooney, siger Julie til den norske avis VG.

28-årige Julie, der herhjemme er mest kendt for at have spillet med i "Live fra Bremen", var til den nye reklamefilm i nærkontakt med George Clooney en enkelt dag.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Det var ekstremt varmt og utroligt skønt. George Clooney og jeg kender hinanden meget bedre nu, men vi er altså bare kolleger. Det var dejligt at se ham igen, røber Julie.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden