Lørdag, 28. januar 2012 — af af Trine Larsen

De kendte var højt til vejrs for den gode sag

Bubber styrede slags gang blandt heste og kendte
Bubber styrede slags gang blandt heste og kendte
Foto: Krestine Havemann
Bubber knoklede som både ride-speaker og auktionarius - resultat 144.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.

Bubber er super-allergisk over for heste. Alligevel sagde han ja til at bruge en hel eftermiddag i en ridehal omgivet af ponyer, fordi det skete for et godt formål, og Bubbers anstrengelser resulterede ikke kun i røde, kløende øjne, men også i 144.000 kroner til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var godsejerparret Michael og Helle Nissen fra Rosenkilde Gods ved Middelfart, der lagde rammer til arrangementet. Helle Nissen blev selv ramt af brystkræft i oktober, og hendes ærlighed omkring sygdommen, hendes styrke og overskud inspirerede Jim Lyngvild og Mascha Vang til at lave velgørenhedsarrangementet med hjælp fra venner og bekendte.

Med Bubber og Tina Lund som hhv. speaker og dommer var der først munter ridedyst mellem 10 kendte danskere, der for fleres vedkommende aldrig før havde siddet på en hest. Således var det første gang, både Vicki Berlin, svømmeren Lotte Friis og racer-køreren Nicolas Kiesa overhovedet sad på en hest - og måske også sidste.

- Jeg har været med i meget, også "Vild på is" osv., men det her er det værste. Da jeg skulle prøve i formiddag for første gang, stak hesten af med mig. Så jeg var helt vildt bange og vil hellere køre på baghjul på motorcykel med 200 km i timen end ride igen, sagde Nicolas Kiesa, bleg og svedig af angst efter dysten mod bokseren Mads Larsen, der har lært at ride i Zulus "Kvægræs".

Den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen har efter giftemålet med rytteren Tina Lund fået mere tag på heste, og han endte med at vinde dysten foran Kira Eggers og Mads Larsen. På fjerdepladsen kom arrangøren, modediktatoren Jim Lyngvild, og på femtepladsen håndboldspilleren Lars Jacobsen.

Om aftenen var der gourmetmiddag lavet af super-kokken Mette Gassner fra gourmet-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia og "Masterchef"-vinder og skuespiller Timm Vladimir. På scenen optrådte stand-up- komikeren Audrey Castañeda, så de godt 200 gæster græd af grin, og derefter satte musikeren Lars Ankerstjerne fut i selskabet, der også kastede sig ud i en auktion flot styret af Bubber, der virkelig fik folk fra Fyn til lommerne.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden