1. jul. 2009
Af af Helle Skram de Fries

’De unge mødre’ sikrer Sand TV succes

Sand TV fortæller til BILLED-BLADET, at både ?Singleliv? og ?De unge mødre? fortsætter et år mere på skærmen. Kaare Sand ses her med sin kone Anne Dorthe Sand.
Sand TV fortæller til BILLED-BLADET, at både ?Singleliv? og ?De unge mødre? fortsætter et år mere på skærmen. Kaare Sand ses her med sin kone Anne Dorthe Sand.
Foto: Lars H. Laursen
’De Unge Mødre’ og ’Singleliv’ er med til at sikre Sand TV økonomisk succes midt i finanskrisen - og der kommer flere programmer.

Kaare Sand kan glæde sig over, at det går rigtig godt for Sand TV, der nu har eksisteret i godt fire år. Og det er blandt andet de velkendte ansigter såsom Malou Stella og Sidney Lee i reportageserierne 'De Unge Mødre' og 'Singleliv', der er med til at sikre succesen.

"Det går absolut godt, og jeg tror forklaringen er, at vi er meget ydmyge overfor det, vi laver. Andre selskaber tjener også penge, men de er måske ikke lige så gode til at passe på dem. Vi kører ikke i dyre Ferrarier," siger Kaare Sand til BILLED-BLADET.

"Men vi laver jo også 'Vores første barn' til TV 2 og 'Stjernedrømme' og mange andre ting. Vi er især gode til at lave serieproduktioner, der kører i lang tid. Det er mere prestigefyldt at lave dokumentarprogrammer til DR2. Det er også rigtig spændende, men det bliver svært, hvis du kun satser på det," forklarer Kaare Sand til BILLED-BLADET.

Programmer til et år mere
Og seerne kan glæde over, at de to populære programmer er på skærmen et helt år endnu: "Vi har netop afsluttet produktionen af de programmer, der sendes til efteråret - og så går vi i gang med at producere endnu en omgang," fortæller Camilla Miehe-Renard, der er redaktionschef på Sand TV og arbejder med 'Singleliv'.

Læs mere om: