Dejan Cukic kæmper med sig selv

Dejan Cukic prøver altid at tænke positivt.
Dejan Cukic prøver altid at tænke positivt.
Foto: Birger Storm
Skuespilleren er ude i en daglig kamp for ikke at ryge ned i kulkælderen.

Der er ikke altid smukt inde bag pandebrasken under den mørke hårpragt. Det er den 42-årige skuespiller selv den første til at indrømme. Indvendig har han også en mørk side. En side, der tager farve efter den kulkælder, han med jævne mellemrum falder ned i med sit letpåvirkelige sind.

- Næsten daglig møder man jo modgang, og hvis man knækker hver gang, bukker man under. Så jeg prøver at vende alle situationer til noget positivt, men jeg kan ryge helt ned i kulkælderen. Og nogle gange varer det længere end andre.

- Der er ensomt dernede, og det er forbundet med angst. Man skal virkelig ned og grave i sig selv, før man kan komme op igen. Men det er jo frugtbart. Jeg har aldrig været bange for kulkælderen, og jeg bliver mere og mere fortrolig med den, jo mere jeg er dernede, siger Dejan Cukic og fortæller, at turene derned som regel udløses af perioder med hårdt arbejdspres.

- Jeg skal lære at sige nej. Mit store problem har været at styre den succes, jeg har haft. Jeg har sagt ja til alt for meget, fordi jeg har været så glad for projekterne... og selvfølgelig også fordi jeg bliver bekræftet. Det er selvfølgelig ad helvede til, for jeg kom jo til at såre en masse mennesker. Jeg troede, at jeg var uovervindelig, men det er jeg altså ikke.

Læs hele interviewet med Dejan Cukic i denne uge i BILLED-BLADET

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden