Mandag, 3. august 2009 — af af Signe Ravn

Dennis Knudsen føler sig udstillet på nettet

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kendis-frisøren er ikke glad for, at et souvenir-billede med en fan er havnet på Facebook.

Det er kun fire måneder siden, at Dennis Knudsen overgav sig til fænomenet Facebook og oprettede en profil, men selvom han, modsat blandt andre Anders Matthesen og Suzanne Bjerrehuus, ikke har oplevet, at andre udgiver sig for at være ham, så har netværket gjort ham lidt paranoid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

"Jeg bliver ofte spurgt, om jeg har lyst til at være med på et billede sammen med en eller andens datter, mor eller veninde, og jeg siger som regel ja. Men jeg bliver sgu lidt irriteret, når jeg kort efter får at vide, at billedet er havnet på Facebook - og at det ikke hører til de mest flatterende," skriver Dennis Knudsen i sin klumme i UDE OG HJEMME.

"Det er ikke så meget det, at det er et skørt billede. Det er mere det, at billedet bliver brugt på en måde, der ikke var meningen med det. Jeg ved godt, at billedet afspejler virkeligheden den dag, men det er ikke altid, at man ønsker, at alle skal se ens deller og skæve ben i en kikset badebuks," indrømmer Dennis i UDE OG HJEMME, før han opfordrer folk til at tænke sig om, før de skejer ud foran kameraet.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden