Torsdag, 16. april 2009 — af af Ulrik Ulriksen

Dennis Knudsen forladt

Dennis Knudsen havde selvfølgelig sin kæreste Matias Enevoldsen med til sin åbnings-reception, hvor også blandt andre Christiane Schaumburg-Müller og Bille August dukkede op.
Dennis Knudsen havde selvfølgelig sin kæreste Matias Enevoldsen med til sin åbnings-reception, hvor også blandt andre Christiane Schaumburg-Müller og Bille August dukkede op.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Kendis-frisøren er blevet single, og kæresten er flyttet hjem til Sanne Salomonsen. Læs mere her.

Prinsesse Maries 42-årige stylist, Dennis Knudsen, der også sætter hår og lægger makeup på stjerner som Sanne Salomonsen og Paris Hilton, er blevet single efter et længere forhold til 18-årige Matias Enevoldsen.

"Matias er flyttet fra mig og hjem til vores fælles veninde, Sanne Salomonsen. Der har han boet et stykke tid, og der bor han også nu. Og da jeg også kommer jævnligt hos Sanne, så kommer jeg jo også til at se ham en del. Der er ikke noget drama over det," understreger Dennis Knudsen overfor BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Afviser trekantsdrama
"Matias og jeg har været kærester i halvandet år. Men det er vi ikke mere. Vi er stadig gode venner. Var ude at spise frokost sammen i Nyhavn i går, så alt er fint. Kærligheden varer, så længe kærligheden varer. Der er ikke noget mærkeligt over det, for vi er jo ikke de første kærester i verden, som er gået fra hinanden, fortæller Dennis Knudsen, som samtidig understreger, at der ikke har været tale om et trekantdrama.

Både han og Matias er singler i øjeblikket. Og Dennis vil ikke udelukke, at de igen finder sammen: "Kærligheden kan jo blomstre igen, men som situationen er lige nu, så er vi ikke kærester," siger Dennis.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden