25. jul. 2009
Af af Signe Ravn

Dennis Knudsen nød ferie i Skagen

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Frisøren elsker at være i Skagen år efter år, hvor han møder de samme mennesker og besøger de samme steder.

Dennis Knudsen elsker at være i Danmark om sommeren, og han er så privilegeret at bo lige ud til Øresund. Alligevel skifter han sin lækre bolig ud, når han hvert år tager til et af sine favoritsteder, Skagen, i uge 29, der også er kendt som uge 2900 efter Hellerups postnummer som en sjov reference til den store mængde københavnere, der tager til netop der indtager den celebre destination.

"Jeg møder i hvert fald mange venner og bekendte, og det er hyggeligt og nostalgisk at komme tilbage år efter år, se de samme mennesker på de samme restauranter, cykle de samme ture og besøge det samme gamle in-sted 'Hyttefadet'," skriver Dennis Knudsen i sin klumme i UDE OG HJEMME, før han kommer med en indrømmelse:

"Ugen i Skagen er fuld af fest og farver, og jeg må indrømme, at der ikke bliver sparet hverken på kalorier eller drikkevarer i den uge. At sidde på havnen og spise sin fiskefrikadelle og drikke store fadbamser, ja, det bliver ikke bedre. Jeg håber, at jeg kan blive ved med at besøge min kære veninde, som har det skønneste hus i Skagen, i mange år endnu," lyder det håbefuldt fra Dennis i UDE OG HJEMME.

Læs mere om: