Tirsdag, 14. februar 2023 — af Catja Klarskov

Dennis Knudsen på familieferie med børnene: Vinterferie under palmerne

Dennis Knudsen
Dennis Knudsen
Foto: Martin Høien
Dennis Knudsen er rejst til sydens sol med sine tre børn, og nyder lige nu en velfortjent vinterferie på Lanzarote.

Kendisfrisøren, Dennis Knudsen, nyder solens stråler på en velfortjent vinterferie under palmerne på Lanzarote. En familieferie i børnenes tegn med badevinger, ansigtsmaling og klorvand i timevis. Det deler Dennis Knudsen i en række opslag på sin Instagram, som du kan se her.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ferien går til selvsamme kanariske ferieø, hvor familie-faren tidligere har gennemført, hvad der betegnes som ét af verdens hårdeste Ironman hele to gange.  

Første gang var i 1998, mens anden gang, Dennis Knudsen krydsede målstregen, var i 2013. Kun tre uger før kendissen kunne fejre 50-års fødselsdag.

Ekstremsporten kræver en enorm udholdenhed, da deltagerne først skal svømme 3,8 kilometer, dernæst cykle 180 kilometer og afslutte med at løbe maraton-distancen på 42 kilometer. Dennis Knudsen gennemførte sin 2. Ironman på Lanzarote på 6 timer og 49 minutter.

Nu er alene-faren tilbage på selvsamme spanske ferieø i Atlanterhavet. Denne gang ikke for at dyrke ekstremsport, men derimod for at nyde en tiltrængt ferie sammen med sine tre børn, Lucas, Noah og Aura.

2022 bød nemlig først på stor lykke og sidenhen umenneskelig sorg for kendisfrisøren, der den 15. september blev far til tvillingepigerne Aura og Naomi. Blot halvanden måned senere blev familien ramt af en frygtelig tragedie, da datteren Naomi led vuggedøden.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden