21. dec. 2013
Af af Ude og Hjemme, Aller Media

Dennis Knudsen: Træt af rugemors rygter

Dennis Knudsen træt af rugemors rygter
Dennis Knudsen
Foto: Ole Bjørk
Dennis Knudsen er træt af rygter om, at han har betalt paradis-Karina for at være rugemor for hans kommende baby.

Dennis Knudsen har i det sidste halve år forsøgt at få et barn med den tidligere ”Paradise Hotel”-deltager Karina Christiansen fra Brøndbyøster, som ikke bare er en rugemor, siger han til Ude og Hjemme.

De to er af gode grunde ikke kærester og kommer heller aldrig til at blive det, men til gengæld har de en fælles drøm om at blive far og mor sammen. En drøm, som de nu arbejder på at få opfyldt på en fertilitetsklinik i Hellerup.

Desværre stadig uden held. Men troen har de stadig.

Vi ønsker begge barnet

Selv er 50-årige Dennis Knudsen ikke meget for at udtale sig om den private sag. Det er dog vigtigt for ham at understrege, at den 31-årige Karina går lige så meget ind i familieprojektet som han selv.

- Der er gået rygter om, at hun er rugemor for mig. At jeg har betalt hende for det. Det er der intet om. Vi ønsker begge at få et barn, siger den kendte stylist, som allerede har planlagt med Karina, hvordan deres kommende familie skal se ud.

- Barnet skal være et delebarn, siger han og peger på, at det var lidt af en tilfældighed, at Karina og han blev sat sammen.

Vidste ikke Dennis var Dennis

Karina er allerede mor til den 6-årige Sean, men hendes ønske om at blive mor til to var på et tidspunkt så stort, at hun fortalte venner om, at hun planlagde at gå i fertilitetsbehandling for at få endnu et barn. Det fik en af hendes venner til at tænke på Dennis, som længe havde drømt at blive far.

Vennen sagde dog aldrig Dennis’ navn til Karina. Han nøjedes med at give hende Dennis’ telefonnummer og sine bedste anbefalinger.

Uden at vide, hvem der var i den anden ende, ringede Karina modigt op. Det blev en lidt speciel samtale, som Dennis nok aldrig glemmer.

- Hun vidste ikke, at det var mig under vores første samtale. Det måtte jeg så fortælle hende efter et stykke tid, husker den travle stylist, som fandt så megen sympati for Karina, at han gerne ville kaste sig ud i det livsændrende projekt med hende. Og sympatien var gengældt.

Fundet den rigtige far

Karina er helt sikker på, at hun har fundet den rigtige far til sit barn, selv om de to aldrig har delt dobbeltseng eller udvekslet kys.

- Dennis er meget sød og kærlig, og så er han mørkhåret. Jeg er sikker på, at han bliver en god far for vores barn, udtaler hun til Se og Hør.

Dennis har haft nok at se til det seneste halve år, mens han er gået i fertilitetsbehandling med Karina. Foruden sin forretning har han både gennemført en ironman og udgivet selvbiografien ”Jeg dør kun en gang.” Men drømmen om at blive far har været så vigtig, at han har fundet plads til den i sin kalender.

Det biologiske ur tikker

Han har også haft den drøm meget længe. Og den har givet ham en del skuffelser, som han beskriver i sin selvbiografi.

- Mit biologiske ur har tikket i mange år. Tanken om at få et barn med gener fra mig og en skøn kvinde gør mig glad. Det store problem er at finde en kvinde, der vil være med på mit projekt. Jeg har prøvet med seks forskellige, skriver han.

Denis Knudsen er kendt for at være glad for fest, farver og masser af arbejde. Den livsstil er han klar til at lægge i baggrunden, hvis drømmen om et barn går i opfyldelse.

- Jeg ved godt, at mit liv ville tage en drastisk drejning, men jeg føler mig mere og mere parat. Jeg kan sagtens forlige mig med, at der er ting, jeg skal give afkald på, så jeg har tid og overskud til et barn. Min økonomi tillader også, at jeg ikke arbejder så meget, skriver han i bogen.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: