Lørdag, 11. marts 2023 — af Marianne Singer

Dennis Knudsens rørende ord om Naomi på Auras store dag: Sådan blev hun mindet

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Dennis Knudsen med datteren Aura. 
Video: Marianne Singer
Dennis Knudsen havde datteren Naomi, som døde 1. november sidste år, i tankerne, da hendes tvillingesøster Aura blev døbt lørdag formiddag.

Det var en meget bevæget Dennis Knudsen, der talte med den fremmødte presse efter dåben af hans datter Aura på knap seks måneder i Sankt Pauls Kirke i København.

- Åh, se solen skinner, det er Naomi, der lige kommer på besøg, lød det fra Dennis Knudsen allerede, da han kom ud af kirken. 

- Det er jo smukt, og der er jo ikke noget større end at få døbt sit barn her. Det var bare en rigtig dejlig følelse. Og der er ingen tvivl om, at Naomi også har været med i dag. Hun sidder jo her på mit bryst, sagde Dennis Knudsen og viste sin tatovering af sin datter frem.

Auras tvillingesøster Naomi døde 1. november 2022 af vuggedød. 

- Men solen kommer, og der var snevejr, da vi kørte hertil, så Naomi lyser på os og er med os i dag. Det har været en dejlig dag indtil videre, lød det med et smil fra ham.

Se Dennis Knudsen fortælle om den både glade og svære dag i videoen i toppen af artiklen

Mindet under gudstjeneste

Også under gudstjenesten ved præst Kathrine Lilleør blev Naomi mindet på smuk vis. 

Her talte hun om, at Gud "har løftet Naomi ind i sit lys". 

Magisk øjeblik

Et magisk øjeblik var også, da sangeringen Monique Spartalis sang Stevie Wonders "Isn´t she lovely" og begyndte sin optræden med at sige, at sangen både var til Aura og Naomi, der også var med på dagen og havde sørget for solskin. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden