24. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Derfor dyrker Melvin Kakooza corona-fitness med kendte

Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Foto: Hanne Juul
Mange tusinde kigger med, når Melvin Kakooza dyrker corona-fitness live på Instagram hver dag, og han har selskab af blandt andre Sofie Linde og Christian Eriksen.

Det bugner med iderige påhit på de sociale medier i disse corona-tider, hvor mange finder på nye tiltag for at få tiden til at gå derhjemme.

Det gælder også komikeren Melvin Kakooza, som for nogle uger siden vandt BILLED-BLADETS TV-GULD. Og han inddrager sine mange tusinde følgere i sit opfindsomme påhit.

Coronafitness med Melvin Kakooza

Hver dag klokken 11 kan man nemlig gå ind på komikerens Instagram-profil og være med til at dyrke corona-fitness.

- Det startede egentlig meget uskyldigt med, jeg skulle passe min lillebror på 13 og min nevø. Han er syv, og jeg ville bare gerne have energien ud af dem, så de kunne komme i seng, fortæller Melvin Kakooza til BILLED-BLADET.

- De er begge to glade for at danse og bevæge sig, og så sendte vi live på Instagram imens. Der var nogle, der kiggede med, og så spurgte de, om ikke jeg gjorde det igen dagen efter.

Herefter blev ideen født, og hver dag klokken 11 er der mange tusinde, der kigger med, når Melvin Kakooza dyrker corona-fitness.

Melvin Kakoozas vægttab

Det er ikke kun sjov og spas det hele, for han har bestemt også fået noget ud af at begynde hver dag med morgengymnastik.

- Jeg kan i hvert fald godt mærke det. Mine ben er begyndt at blive lidt ømme. Jeg har tabt mig to kilo, fortæller han, og så er reaktionerne fra hans mange følgere bestemt også værd at tage med.

- Det har været så mega overvældende og fedt, for der er både børnefamilier og bedsteforældre, der har skrevet, at det er en perfekt måde at starte sin dag på med et grin og et smil. Og det er røget på skoleskemaer rundt omkring, så det har været fantastisk.

Kendte dyrker fitness med Melvin

Det er ikke Melvin alene, der står for en aktiv start på dagen, for han har den seneste tid haft selskab af forskellige kendte, der har været med til at svinge hofterne på hans Instagram-profil.

- Det er enten folk, jeg har arbejdet sammen med eller kender. Sofie Linde skrev til mig, at jeg bare skulle sige til, hvis hun skulle hjælpe, fortæller Melvin Kakooza, der også har dyrket fitness med blandt andre Christian Eriksen, Ruben Søltoft og Anders Breinholt.

Den store opmærksomhed kan også ses på antallet af følgere, som Melvin Kakooza har fået på Instagram. Inden for den sidste uge, er det steget med cirka 50.000 personer.

https://imgix.billedbladet.dk/20200228_hjp0282.jpg
Foto: Hanne Juul

Melvin Kakooza havde inviteret sin mor, Carolyne, med til BILLED-BLADETs TV-GULD, hvor hans program "Helt sort" blev kåret til Årets Nye TV-program.

Læs mere om: